AVIKO Churros sa belom i tamnom čokoladom (64%), seckanim lešnicima i kokosovim pahuljicama
AVIKO Churros
- 50 g bele čokolade
- 5 g tamne čokolade (64%)
- Šaka pečenih i mlevenih lešnika
- 2 velike kašike kakaa
Pripremite AVIKO Churros prema uputstvima na pakovanju.
Čokoladne sosove:
1. Isecite čokoladu i stavite je u dve posude - belu čokoladu u jednu, tamnu čokoladu u drugu.
2. Otopite obe čokolade na pari iznad ključale vode.
3. Da biste sprečili da se čokolada stvrdne, dodajte kašičicu ulja (npr. blago kokosovo ulje će odlično poslužiti).
Umočite Churros u čokoladu, a zatim pospite orašastim plodovima, kokosom i kakaoom.
Dobar savet:
Churros možete uživati na mnogo načina - sa sladoledom, slatkim preljevima, tamnom ili mlečnom čokoladom, sa šumskim voćem, sa šećerom, šlagom, kafom, kakaom... budite kreativni i podelite s nama vaš omiljeni način uživanja u AVIKO Churros! :)