AVIKO Jalapeño Balls sa sosom od paradajza i sosom od jogurta i limete

AVIKO Jalapeño Balls sa sosom od paradajza i sosom od jogurta i limete

Broj porcija 2-4
Vreme pripreme 20-30
Friteza
Rerna
Airfryer
Vegan
Vegetarijanac
Začinjeno

Glavni sastojak

Sastojci

AVIKO Jalapeño Balls

Salsa od paradajza:
- 1-2 zrela paradajza
- 1 crveni luk
- ½ vezice svežeg korijandera
- 1 jalapeño
- ½ crvene ili žute paprike
- ½ kašičice mlevenog kumin
- so po ukusu
- sok od ½ limete

Jogurt-salsa sa limetom:
- 200 g gustog grčkog jogurta
- ½ crvenog luka
- ½ vezice korijandera
- sok od ½ limete
- rendana kora od ½ limete
- so po ukusu

Pripremite Jalapeño Balls prema uputstvima na pakovanju.

Salsa od paradajza:
Operite paradajz i oljuštite crveni luk. Operite jalapeño i papriku, a zatim uklonite seme. Isecite ih na manje komade i blendajte u blenderu sa preostalim sastojcima. Stavite u frižider na sat vremena. Sve začinite po ukusu solju i kuminom.

Jogurt-salsa sa limetom:
Pomešajte jogurt sa sokom od limete, rendanom korom limete, sitno iseckanim korijanderom i lukom. Sve začinite solju po ukusu.

Druge inspiracije

Sugestije o proizvodu