AVIKO Pom' Patati sa domaćim kečapom

AVIKO Pom' Patati sa domaćim kečapom

Broj porcija 4
Vreme pripreme 60
Rerna

Glavni sastojak

Sastojci

AVIKO Pom' Patati 

Kečap:  
500g paradajz pasate  
2 crvena luka  
½ neoguljene jabuke  
½ šolje jabukovog sirćeta  
1 kašika smešnog šećera  
muškatni oraščić, svež đumbir, slatka paprika  
Vorcester sos  
maslinovo ulje  
so 

AVIKO Pom' Patati pripremite prema uputstvu na pakovanju.

Kečap:  
1. Isecite luk na male kockice i pržite u velikom tiganju sa tri kašike maslinovog ulja.  
2. Dodajte sitno iseckanu jabuku i kuvajte 3-4 minuta. Zatim dodajte jabukovo sirće, rendani đumbir po želji, muškatni oraščić i slatku papriku, nekoliko kapi Vorcester sosa i prstohvat soli.  
3. Dobro promešajte i kuvajte oko 1 sat.  
4. Skinite ketchup s vatre, izblendajte i procedite kroz sito kako biste dobili glatku konzistenciju.  
5. Poslužite uz AVIKO Pom' Patati.

 

Druge inspiracije

Sugestije o proizvodu