AVIKO Grip 'n dip fries sa avokadom I przenim chorizom
2-4
10-15
Sastojci
AVIKO Grip'n dip fries
Dip od avokada i pržene čorizo:
- 2-3 zrela avokada
- 1 crveni luk
- 1-2 limete
- 1 vezica korijandera
- začini: prstohvat čilija, so po ukusu
- 100 g čorizo
- 1 vezica korijandera
Recept
Zagrijte rernu na 200 stepeni i pecite Grip'n Dip pomfrit oko 12 minuta, prema uputstvima na pakovanju.
Usitnite avokado sa soli, sokom limete i prstohvatom čilija. Ako je smesa previše gusta, možete dodati malo mirne vode. Zatim sve pomešajte sa sitno iseckanim korijanderom i crvenim lukom. U međuvremenu, zagrijte suvu tiganj i pržite čorizo dok ne postane zlatna.
Stavite dip od avokada u dublju posudu i pospite hrskavom čorizo. Poslužite sa pečenim Grip'n Dip pomfritom.